+4(0)759075031 office@bicazulnostru.ro

Donează pentru ca un copil să-ți zâmbească și să-ți mulțumească

Oferă fericire copilului din tine.

Descriere

A fost o dată ca niciodată… am fost copii!

Am uitat cum este să ne bucurăm sincer de copilărie, de lucrurile mărunte ce aduceau în sufletul nostru multe zâmbete și voie bună.

Ce spuneți dacă îl aducem pe Moș Crăciun în oraș în Ajun?!?

Noi, echipa Asociației Bicazul Nostru, ne-am propus ca începând de anul acesta Moș Crăciun să vină la noi în oraș pentru toți copiii, să aducă un cadou, dulciuri și multă fericire tuturor copiilor, să facă un tur al orașului împărțind cadouri și să vorbească cu ei.

Haideți să fim uniți, pentru ca spiritul Crăciunului şi bucuria, energia copiilor, să plutească peste tot orașul, iar noi să retrăim momentele magice de alta dată.

Ne-am propus să îl aducem pe Moș Crăciun în data de 24 decembrie, să-l plimbăm cu o mașină specială , îmbrăcată în haine de sărbătoare, cu nelipsiții reni alături și multe cadouri pentru a le împărți tuturor celor mici.

Vom face totul respectând restricțiile în vigoare, alături de Poliția Locală, mergând din Capșa, Ciungi, Centru, Ciment, Mărceni, Dodeni până la Izvorul Muntelui și trimițând câțiva reni la Potoci și Secu, astfel încât nimeni să nu fie uitat.

Traseul clar, cu orele fixe și locațiile unde ne vom da întâlnire cu Moșu’ , le vom stabili la o dată ulterioară după ce vom obține toate informațiile despre legislaţia în vigoare pentru data de 24.12.2020.

Pentru ca toate acestea să poată fi posibile, avem nevoie de voi, de oamenii ce au deja copii, sau nu, de cei tineri sau deja deveniți bunici, străbunici, de toți cei care pot da o mână de ajutor.

Scopul proiectului

Strângere de fonduri în valoare de, cel puțin, 15.000,00 de lei care vor fi folosiți pentru achiziționarea cadourilor, împachetarea, etichetarea și transportarea acestora.

Cui donez?

Donațiile merg către 458 de copii din oraşul Bicaz, copii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani.

Pachetele vor fi standard, în valoare de 40 sau 60 de lei, și vor include produse alimentare (dulciuri), dar și produse vestimentare. Toate acestea vor fi frumos împachetate de către spiriduşii noștri și vor fi livrate cu ocazia Crăciunului de către echipele Asociaţiei Bicazul Nostru.

Chiar dacă aveți copii sau nu, toți ați fost copii cândva și sigur vă aduceți aminte fericirea pură din zilele de atunci, din acele momente magice în care deși ajungeați acasă uzi leoarcă, înghețați dar bucuria și starea interioară erau mai presus de orice.

De ce să donez?

Spiritul Crăciunului trezește în fiecare dintre noi o emoţie a dorinţei de implicare, un gând și o faptă bună care să facă diferența, oricât de mică ar fi. Astfel, spiriduşii, va face cel puţin un copil fericit.

Puteți participa în viitor prin donații  şi în conturile Asociației de mai jos:

Asociația Bicazul Nostru

CIF: 43373542

Cont in lei: RO42BTRLRONCRT0576237101

Cont în Euro: RO89BTRLEURCRT0576237101

Cont în Lire: RO47BTRLGBPCRT0576237101

Conturile sunt deschise la Banca Transilvania

Cod SWIFT: BTRLRO22

Pentru contul de PayPal folosiți adresa de mail: office@bicazulnostru.ro

#dezvoltareurbanaBicaz

Certificat de înscriere a Persoanei Juridice fără scop patrimonial Nr. 2 / 24.11.2020  

C.I.F. 43373542 / 24.11.2020

Sediu: Bicaz, str. Aleea Teilor, Bl. 14, Ap. 12, Tel: 0759 075 031 office@bicazulnostru.ro