+4(0)759075031 office@bicazulnostru.ro

Ce-ai spune de-o vacanță GRATUITĂ la mare cu familia?Iepurașii Muntelui pun la bătaie o vacanță de vis, și multe alte premii.Cu ocazia sosirii primăverii, iepurașii ies din somnul de iarnă și încep pregătrile pascale, alături de noi. Haideți să aducem copiilor și părinților orașului Bicaz, bucuriile sărbătorilor împreună. În cea de-a doua zi de Paște, 03.05.2021, ne vom transforma în iepurași și vom aduce zâmbete, cadouri și multe surprize tuturor bicăjenilor ce ne vor însoți în cadrul acestui eveniment.Asociația Bicazul Nostru vizează inițierea unui proiect cu ocazia sărbătorilor pascale, de care să beneficieze un număr de 500 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani, copii domiciliați pe raza teritorială a UAT Bicaz. LocațieProiectul se va desfășura pe zona verde, vis-a-vis de Bibliotecă – Mărceni, Bicaz.DescrierePe lângă iepurașii și puișorii care vor oferi cadouri celor mici, vom avea ca atracție o căruță amenajată special de sărbătoare, cu doi ponei frumos decorați în spiritul Paștelui.
Un alt segment al acestui proiect, este Vânătoarea de Ouă de Paște care va avea ca punct de acțiune localizarea și identificarea unor stickere cu logo-urile asociației al sponsorilor, cu un număr de ouă de Paște, ascunse în locații cheie/reprezentative ale orașului Bicaz. Cu o săptămână înainte de eveniment (25.04.2021), vor fi publicate ghicitori care vor duce la locațiile de interes, sus menționate, iar cine găsește stickerele din punctele alese, va posta o poză pe Facebook cu https://bicazulnostru.ro/ si #decathlonromania. În funcție de numărul de poze diferite cu stickere avute, persoana/persoanele va/vor intra la o tombolă pentru un premiu surpriză. Se vor acorda premii pentru 6 locuri.
Detalii referitoare la acest concurs pot fi identificate în regulamentul concursului postat pe pagina noastra bicazulnostru.ro• Locul 6 – Tema drumetie – rucsac + bidon
• Locul 5 – Tema tenis – set tenis
• Locul 4 – Tema fitness – stepper
• Locul 3 – Tema ciclism – trotinetă
• Locul 2 – Tema ciclism – skateboard
• Locul 1 – Vacanță 5 zile la mare (familie)Pentru ca amintirea că s-a participat la eveniment să nu fugă foarte repede, avem pregătite 2 modalități în care să plecați cu amintirile, direct în buzunar. Vom pune la dispoziție o cabină foto care va oferi instant pozele, cu magnet și vom avea iepurași voluntari care vor importaliza cele mai frumoase momente ale piticilor cu un aparat profesional.
Vom solicita sprijinul Iepurașilor Muntelui voluntari, dar și Poliţiei Locale în vederea asigurării respectării măsurilor de siguranţă privind situaţia epidemiologică actuală în cadrul evenimentului.BeneficiariEvenimentul se axează pe copiii din oraşul Bicaz, copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani pentru a le oferi un strop pe magie și bucurie.
În baza acestui proiect dorim ca fiecare copil care se încadrează în categoria de vârstă menționată
mai sus să primească direct de la Iepurașul de Paște câte un cadou, să aibă posibilitatea să se plimbe cu poneii, să se fotografieze cu aceștia, dar și cu Iepurașul și Puișorii. Ne dorim să oferim cât mai multă veselie și bucurie pe chipurile copiilor și părinților acestora.
Organizarea acestei acţiuni se va desfăşura în condiţiile prevederilor legale ale Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă în contextul actual al situaţiei epidemiologice naţionale, de la momentul implementării, având în vedere prevenirea şi controlul pentru siguranţă prin: limitarea numărului de persoane, păstrarea distanţei sociale folosind delimitatoare și ajuorul voluntarilor, purtarea măştilor de protecţie şi folosind dezinfectant, iar fiecare copil/familie va putea sta un număr limitat de minute în zona descrisă anterior.
Pentru a nu crea zone aglomerate, am stabilit împărțirea timpului pe cartiere, cu ore diferite în zona prestabilită după cum urmează:1. Capşa ora 11:00
2. Ciungi ora 11:30
3. Ciment ora 12:00
4. Centru ora 12:30
5. Mărceni ora 13:00
6. Dodeni ora 13:30
7. Izvoru Muntelui ora 14:00Suntem la cea de-a doua campanie de îmbucurare a copiilor cu ocazia sărbătorilor tradiționale, pimul eveniment de acest gen fiind desfășurat în luna decembrie Spiridușii lui Moș Crăciun. Informatii referitoare la acest eveniment sunt publicate pe site-ul asociaţiei și pe Pagina de Facebook.Vă așteptăm cu drag la eveniment, vă dorim Sărbători Fericite și multă sănătate tuturor!Pentru acest eveniment vă invităm să ne susțineti prin donație laCont in lei: RO42BTRLRONCRT0576237101,
Banca Transilvania Cont în Euro: RO89BTRLEURCRT0576237101,
Banca Transilvania Cont în Lire: RO47BTRLGBPCRT0576237101,
Banca Transilvania Cod SWIFT: BTRLRO22
PayPal: office@bicazulnostru.ro

Puteți participa în viitor prin donații  şi în conturile Asociației de mai jos:

Asociația Bicazul Nostru

CIF: 43373542

Cont in lei: RO42BTRLRONCRT0576237101

Cont în Euro: RO89BTRLEURCRT0576237101

Cont în Lire: RO47BTRLGBPCRT0576237101

Conturile sunt deschise la Banca Transilvania

Cod SWIFT: BTRLRO22

Pentru contul de PayPal folosiți adresa de mail: office@bicazulnostru.ro

#dezvoltareurbanaBicaz

Certificat de înscriere a Persoanei Juridice fără scop patrimonial Nr. 2 / 24.11.2020  

C.I.F. 43373542 / 24.11.2020

Sediu: Bicaz, str. Aleea Teilor, Bl. 14, Ap. 12, Tel: 0759 075 031 office@bicazulnostru.ro